Quiz-summary
0 of 4 questions completed
Questions:
- 1
- 2
- 3
- 4
Information
ŻC – w3- test
You must specify a text. |
You have already completed the quiz before. Hence you can not start it again.
Quiz is loading...
You must sign in or sign up to start the quiz.
You have to finish following quiz, to start this quiz:
Results
0 of 4 questions answered correctly
Your time:
Time has elapsed
You have reached 0 of 0 points, (0)
Average score |
|
Your score |
|
Categories
- Not categorized 0%
-
Test zaliczony
-
Test niezaliczony
- 1
- 2
- 3
- 4
- Answered
- Review
-
Question 1 of 4
1. Question
1 pointsBeszbarmak – potrawa serwowana najczęściej z odciętym łbem końskim lub baranim (w zależności od pochodzenia mięsa w daniu) jest typowa dla kuchni ………………………..
-
Question 2 of 4
2. Question
1 pointsZupa ze zmielonych liści molokhia jest typową, tradycyjną potrawą dla kuchni
-
Question 3 of 4
3. Question
1 pointsPielmieni są odpowiednikiem polskich …………………………………. (jakiej potrawy polskiej ?)
-
Question 4 of 4
4. Question
1 pointsFaryzeusz to napój zawierający w składzie: kawę, cukier, gęstą śmietanę oraz ……………………